Charcuterie : Pâtés, Terrines, Savory Pies - Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts - Grand Format

Edition en anglais

Ansley Evans

(Traducteur)

,

Rina Nurra

(Photographe)

Note moyenne 
Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables,... Lire la suite
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Résumé

Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables, decorate a pâté en croûte-explained in more than 200 step-by-step instructions. Prepare 70 traditional to innovative recipes-Country Pâté, Beef Wellington, Duck and Mushroom Terrine, Rabbit Terrine with Dried Fruit Chutney, Vegetarian Carrot Rillettes, Serrano Ham Croquettes, Spicy Cabbage and Herb Sausages, Salmon and Spinach Terrine-with dishes designed to be shared.

Caractéristiques

  • Date de parution
    09/11/2022
  • Editeur
  • ISBN
    978-2-08-029467-8
  • EAN
    9782080294678
  • Format
    Grand Format
  • Présentation
    Relié
  • Nb. de pages
    288 pages
  • Poids
    1.65 Kg
  • Dimensions
    21,7 cm × 28,7 cm × 3,0 cm

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